Fysioterapi

Specialiseret fysioterapi. Vi udvikler os hele tiden, i form af kurser, workshop og undervisning. Det gør vi nu kan kalde os specialiserede fysioterapeuter i sport og smerte, dvs. alt ved kroppen der skal bruges en fysioterapeut til. Vi forsøger hele tiden på at følge med udviklingen og gerne være foran. For at sikre du får det absolut bedste behandling.

Fysioterapi er mere end bare øvelser og massage!

Shockwave behandling

Behandlingen virker ved, at apparatet laver shockbølger, som er kraftige og fokuserede i et lille område. Den kan derved løsne op for arvæv, kroniske betændelses tilstande og forkalkninger.

Shockwave er effektiv mod, fibersprængninger, arvæv, skinnebensbetændelse, forkalkninger, myoser, triggerpunkter og compartment-syndrom (tennisalbuer og golfalbuer)

 

Akupunktur

Effektiv akupunktur behandling.

Har en fantastisk effekt, på hovedpine, kæbeproblematikker, stive muskulaturer og ledbånd.

Løbe Coach

Specialisering indenfor sportsfys, tager udgangspunkt indenfor løbeverdene, og derfor kan vi med sikkerhed sige vi er med forrest i feltet, når det gælder løbetræning, planlægning og strukturering af træning op med små såvel som større løb.

Videre uddannelser indenfor løbestils analyse og biomekanik, gør vi kan finde problemstilling og hurtigt og effektivt for dig tilbage på vejene iført dine løbesko, opnå forbedringer og slippe for skader i opstart så vel som i det lange løb.

Løbe coaching hører under personlig træning.

Funktionel Fitness

Funktionel fitness, Crossfit, kald det hvad du vil, vi elsker det i klinikken, og træningen vi kører efter baseres en del på øvelser fra crossfitens verden, og vi har vægte nok til selv de bedste kan blive presset.

Dette er ligesom Løbe Coach noget der hører under Personlig træning

Test Laboratorie

Med udgangspunkt i sundhed og fysioterapeutiske modeller, sammensætter vi et skræddersyet test modul, for at undersøge lige præcist din krops styrke og svagheder, og kan med udgangspunkt i dette, lave et struktureret program der søger for at du kan nå i mål med dine planer for dig selv og din fysik!

Spørg din terapeut hvis du vil vide mere!