Info til virksomheder

Er du ejer eller repræsentant for en virksomhed, der ønsker samarbejde, omkring fysioterapi behandling, træning, sundhedsscreening af medarbejder eller en ergonomisk gennemgang af jeres arbejdsplads, er der mulighed for dette.
Send en mail på cpfysiotreatment@gmail.com, med information, så ringer jeg og vi kan aftale pris og tidspunkt for dette.

Klinikken arbejder tæt sammen med Cluster Cross og Fitness. Alt træning der bliver udført, genoptræning og personlig træning mm. foregår i Clusters Cross og Fitness' lokaler på Finlandsvej 1 i Skanderborg.

Her er der de bedste muligheder for alt slags træning. Folk der i forvejen træner og er tilknyttet får rabat i klinikken.

Veteran alliancen, har en stor personlig betydning for mig, da jeg selv er gammel soldat og veteran. Det betyder meget for mig, at kunne tilbyde en håndsrækning til andre der står i en situation jeg selv gjorde engang.

Brabrand IF, 2.Division Fodbold

Per 1/9, har jeg indgået et samarbejde med Brabrand IFs førstehold. Jeg vil være til stede på banen, og træningerne i det omfang det kræves. og hjælpe Brabrand IF med at beholde deres plads i 2. division.