Gravid hold i Skanderborg

Du får specialiseret fysioterapeut med til hver træning

 

Træningsdag og tidspunkt:

mandag kl. 15:00 – 16:00

 

Der er løbende tilmelding og fleksibel afslutning.
Du kan melde dig til til, når det passer dig og betaler kun for de gange, du deltager.

Gravid Holdtræning i Skanderborg

På gravid holdet får du en fysioterapeut, der vejleder dig i træningen og sikrer at du får en effektiv træning. Træningen er særligt tilrettelagt til gravide og forbereder og styrker kroppen til tiden der kommer.

 

Dette hold er til dig, der ønsker:

 

☑️ De bedste forhold under fødslen

☑️ En stærkere krop efter fødslen

☑️ Bækkenbundstræning

☑️ At have lettere ved hverdagens aktiviteter

☑️ Faglig viden omkring træning under graviditet

☑️ Konditionstræning.

 

Du får en fysioterapeut med under hele træningen, som tager dig igennem øvelser, der 

vil lette hverdagens aktiviteter som gravid og styrke kroppen til den kommende tid.

 

Alle øvelser er tilpasset dit optimale træningsniveau og foregår i trygge rammer.

Træningen hos CP Fysiotreatment indeholder strukturret træning tilpasset dit niveau, både i forhold til teknik mm. og hvor du er henne i din termin. 

Ofte stillede spørgsmål omkring Gravid træning

Må man gerne træne som gravid?

Ja. Det anbefales at man er aktiv under sin graviditet, da det både gavner den gravide og er medvirkende til en sund fødsel. Derudover forebygger og lindrer træning flere graviditetsgener, som ryg- og lændesmerter, vand i kroppen, udmattelse ved aktivitet. Studier viser at hvis man træner gennem sin graviditet er der større sandsynlighed for en god fødsel såvel som en hurtig heling / restitution efter fødslen.

Hvor lang tid må man træne som gravid?

Ved en almindelig graviditet er der ikke nogen fast grænse for, hvor langt frem man må træne. I et studie fra SDU, mener man at kunne se et fald fra 30% til 5% i forhold til almene fødsler kontra Kejsersnit, hvor kvinder trænede styrketræning helt frem til termin. Er du allerede vant til at træne inden graviditeten, kan du som oftest fortsætte dit aktivitetsniveau.

Må man styrketræne som gravid?

Der bliver tit spurgt om, hvorvidt gravide må træne tungt eller hårdt og dertil er det korte svar ja. Der kommer fortsat flere og flere studier, der påviser at tilpasset fysisk aktivitet under graviditet er sundt, både for mor og for barn.

Virker træning til graviditets diabetes?

Graviditetsbetinget diabetes (graviditetssukkersyge, GBD) er en form for diabetes, der er opstået ifm. graviditeten. Denne form for diabetes skyldes en ændret sukkeromsætning i kroppen hos den gravide, der delvist er forårsaget af moderkagens hormonproduktion. Regelmæssig træning kan bl.a. hjælpe med at holde blodsukkeret nede og bidrager desuden til en sund livsstil og fødsel.
Er du i risikogruppen for graviditets diabetes, så sørger vi for at du får de bedste forudsætninger via. din træning.