Teamet hos CP Fysiotreatment

Vores team består af behandlere og trænere med forskellig baggrund, men fælles for os alle er at vi er nørder inden for hver vores felt. 

Det giver os en enorm fordel i vores arbejde, fordi vi hele tiden holder hinanden opdaterede på forskellige emner og udfordrer status quo.

 

Casper Johnny Poulsen

Specialiseret Fysioterapeut og Personlig Træner


Efter 9 års erfaring som fysioterapeut åbnede Casper klinikken CP Fysiotreatment med visionen om at hjælpe andre til en sundere og smertefri hverdag. Casper har altid klienten i fokus og arbejder med en proaktiv behandling, der kombinerer manuel terapi og træning. Derfor får klienter altid en grundig forundersøgelse før han bygger sin behandling og plan.

 

Casper er uddannet indenfor Mulligan metoden og har titlen som CMP. Derudover er han uddannet Sportsfysioterapeut fra Dansk selvskab for sportsfysioterapi. For at kunne benytte titlen MDT, mekanisk diagnostik terapi, mangler han tage eksamen.

For at være opdateret på de nyeste undersøgelser, metoder og case studies, følger Casper med i udviklingen inden for sit felt i både ind- og udland. Han er definitionen af nørd.

 

Casper opnåede de 180 ects point der skal til for at kalde sig specialiseret fysioterapeut sommeren 2019, efter at have taget de sidste praktiske kurser indenfor sportsfysioterapi.

 

Casper har en stor passion for løb og er derfor højt uddannet indenfor løbestils analyser og løbe struktur. Han deltager personligt i flere løb årligt og har desuden etableret Danmarks eneste 48 timers Ultra Løb, Skanderborg Ultra.

Book din tid ved Casper, hvis du vil vide hvordan en rigtig fysioterapeut arbejder, med grunding forundersøgelse og struktureret plan lavet i samråd, så kompliance er i fokus.

 

Maria Jeppesen

Fysioterapeut med speciale i Sport

Maria har stor erfaring med Fysioterapi til professionelle sportsudøvere.

Fra 2019 – 2022 har Maria arbejdet i cykelsporten herunder været tilknyttet Team ColoQuick cycling og deltaget i behandlerstaben ved EM og VM i landevejscykling.

 

Hos CP Fysiotreatment er hun er tilknyttet som primær behandler på herre senior holdet og tilknyttet hele ASAs fodboldafdeling.

 

Marias tilgang til kroppen er at vi som mennesker uanset tilstand ikke skal stoppe med aktivitet, men finde et niveau der passer til den tilstand vores krop har lige nu og gradvist finde vejen frem til det niveau der ønskes. 

 

Marias behandling er manuel med en menneskelig, helhedsorienteret tilgang er. Er vi skadet et sted, har vi ofte påvirket andre steder på kroppen. Det kan føles uoverskueligt og netop hér er det vigtigt at have de rette øjne på til at finde en vej frem. Kroppen er utrolig og den kan med den rette behandling opnå de resultater du drømmer om. 

 

Martin Bagger Bertelsen

Kiropraktor og Psykoterapeut

 

Martin er uddannet kiropraktor (cand. manu. på SDU i 2015) og har siden beskæftiget sig med akutte og kroniske smerter i hele sin karriere i alle aldre. Som tidl. elitesportsudøver har han haft stor interesse for smertepsykologi samt de bagvedliggende grunde for at smerter kan blive kroniske. Jo mere tid han brugte med komplekse smertepatienter, desto tydeligere blev det for ham, at kommunikationen med et andet menneske er hovednøglen til langvarige ændringer.

 

Derfor var det et naturligt valg at gennemføre den 4 årige Psykoterapeutuddannelse (Århus 2023), for at åbne op for flere tilgange til smertebehandling.

 

Martin har dermed sammenlagt 10 års uddannelse (5 år SDU, 1 år turnus, 4 år Psykoterapeut) inden for krop og psyke.

 

Fysisk og online terapi. Hvis manuel terapi ikke har virket på stress eller smerter, har Martin god erfaring med smertehåndtering og stress management, både med fysisk konsultation og online. Inden for kroniske smerter udføres Cognitive Functional Therapy (Peter O’Sulivan) kombineret med evidensbaseret traumeterapi (Howard Schubiner, Peter A. Levine, Bessel Von der Kolk, Garbo Mate).

 

Inden for stress management benytter han sig af sin 4-årige psykoterapeut uddannelse, med subspeciale i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering).

Jens Møgelvang Von Bloch

Fysioterapeut studerende

 

Jens er fysioterapeut studerende fra VIA University college Aarhus N og har været en del af teamet siden marts 2023. Han er 34 år og har efter 10 års arbejde med pædagogens verden, nu valgt følge sin drøm og det er vi glade for at han vil gøre sammen med os.

 

Fysisk aktivitet har altid været en stor del af Jens’ liv. Håndbold har i Jens’ opvækst været den største spiller og de sidste mange år har funktionel træning fået en stor rolle i hans liv. Derfor er det også kun naturligt for Jens at tage på kursus i efteråret og hvorefter han kan kalde sig for crossfit instruktør.

 

Den naturlige interesse for sport og fysisk bevægelse kan også ses i Jens’ arbejde i klinikken. Han har netop startet samarbejde med FC Skanderborg fodbold, hvor han vil være rådighed for holdet til akutte skader og massage, så spillerne kan undgå skader og yde optimalt på banen.

 

Jens er i klinikken, når det passer med studiet, så hold øje med facebook og vores andre medier for at være opdateret på, hvornår han er her. Han kan bookes online og du kan også være heldig at han har tid på dagen

Bjarne Lei Andersen

Personlig træner med fokus på løb

 

Bjarne er certificeret personlig træner EQF-niveau 4, og har eksamen i anatomi og fysiologi. Han har 40 års erfaring med løb, trailløb og ultraløb, samt træningen til disse. Uddannelsen som personlig træner i kombination med hans uddannelse og erfaring som pædagog, samt hans erfaringer fra deltagelse i løb og egne træning, har givet ham unikke forudsætninger for at tilrettelægge træningsprogrammer, der kan hjælpe dig frem til dit personlige mål, uanset om det er et bestemt løb, bedre kropsholdning eller vægttab du ønsker.

 

Hans tilgang til den daglige træning, er at den skal foregå i et trykt og sikkert miljø, der skal være plads til alle uanset niveau og behov. Træningen skal være noget vi dyrker fordi vi har lyst til og fordi det gør os godt. Det skal være ok at sige ”jeg går til træning” eller ”jeg går til fitness” på samme måde som ”jeg går til fodbold”.

 

Bjarne er passioneret omkring løb, og er i gang med en uddannelse inden for løbestils analyse og løbe økonomi. Han tilbyder online løbetræning for alle, hvor der er mulighed for at nå dine ambitioner og mål. Gennem de sidste 10 år har han arbejdet frivilligt for Aarhus Motion som løbeambassadør, for de gode løbe oplevelser. Sidste år blev han koordinater for multidags landsholdet, her arbejder han bl.a. med udtagelse af atleter til Multidags landsholdet.


Læs mere om online løbetræning på: www.leirun.dk