Teamet hos CP Fysiotreatment

Vores team består af behandlere og trænere med forskellig baggrund, men fælles for os alle er at vi er nørder inden for hver vores felt. 

Det giver os en enorm fordel i vores arbejde, fordi vi hele tiden holder hinanden opdaterede på forskellige emner og udfordrer status quo.

 

Casper Johnny Poulsen

Specialiseret Fysioterapeut og Personlig Træner


Efter 9 års erfaring som fysioterapeut åbnede Casper klinikken CP Fysiotreatment med visionen om at hjælpe andre til en sundere og smertefri hverdag. Casper har altid klienten i fokus og arbejder med en proaktiv behandling, der kombinerer manuel terapi og træning. Derfor får klienter altid en grundig forundersøgelse før han bygger sin behandling og plan.

 

Casper er uddannet indenfor Mulligan metoden og har titlen som CMP. Derudover er han uddannet Sportsfysioterapeut fra Dansk selvskab for sportsfysioterapi. For at kunne benytte titlen MDT, mekanisk diagnostik terapi, mangler han tage eksamen.

For at være opdateret på de nyeste undersøgelser, metoder og case studies, følger Casper med i udviklingen inden for sit felt i både ind- og udland. Han er definitionen af nørd.

 

Casper har en stor passion for løb og er derfor højt uddannet indenfor løbestils analyser og løbe struktur. Han deltager personligt i flere løb årligt og har desuden etableret Danmarks eneste 48 timers Ultra Løb, Skanderborg Ultra.

 

Book din tid ved Casper, hvis du vil vide hvordan en rigtig fysioterapeut arbejder, med grunding forundersøgelse og struktureret plan lavet i samråd, så kompliance er i fokus.

 

Maria Jeppesen

Fysioterapeut med speciale i Sport

Maria har stor erfaring med Fysioterapi til professionelle sportsudøvere.

Fra 2019 – 2022 har Maria arbejdet i cykelsporten herunder været tilknyttet Team ColoQuick cycling og deltaget i behandlerstaben ved EM og VM i landevejscykling.

 

Hos CP Fysiotreatment er hun er tilknyttet som primær behandler på herre senior holdet og tilknyttet hele ASAs fodboldafdeling.

 

Marias tilgang til kroppen er at vi som mennesker uanset tilstand ikke skal stoppe med aktivitet, men finde et niveau der passer til den tilstand vores krop har lige nu og gradvist finde vejen frem til det niveau der ønskes. 

 

Marias behandling er manuel med en menneskelig, helhedsorienteret tilgang er. Er vi skadet et sted, har vi ofte påvirket andre steder på kroppen. Det kan føles uoverskueligt og netop hér er det vigtigt at have de rette øjne på til at finde en vej frem. Kroppen er utrolig og den kan med den rette behandling opnå de resultater du drømmer om. 

 

Martin

Kiropraktor og Psykoterapeut

Martin er uddannet kiropraktor (cand. manu. på SDU i 2015) og har siden beskæftiget sig med akutte og kroniske smerter i hele sin karriere i alle aldre. Som tidl. elitesportsudøver har han haft stor interesse for smertepsykologi samt de bagvedliggende grunde for at smerter kan blive kroniske. Jo mere tid han brugte med komplekse smertepatienter, desto tydeligere blev det for ham, at kommunikationen med et andet menneske er hovednøglen til langvarige ændringer.

 

Derfor var det et naturligt valg at gennemføre den 4 årige Psykoterapeutuddannelse (Århus 2023), for at åbne op for flere tilgange til smertebehandling.

 

Martin har dermed sammenlagt 10 års uddannelse (5 år SDU, 1 år turnus, 4 år Psykoterapeut) inden for krop og psyke. 

 

Fysisk og online terapi. Hvis manuel terapi ikke har virket på stress eller smerter, har Martin har god erfaring med smertehåndtering og stress management, både fysisk konsultation og online. Inden for kroniske smerter udføres Cognitive Functional Therapy (Peter O’Sulivan) kombineret med evidensbaseret traumeterapi (Howard Schubiner, Peter A. Lewin, Garbo Mate).

Inden for stress management benytter han sig af sin 4-årige psykoterapeut uddannelse, med subspeciale i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering).