Specialiseret Fysioterapeut

Casper Poulsen

Specialiseret Fysioterapeut

Kroppens Sherlock Holmes

Efter 9 års erfaring som fysioterapeut åbnede Casper klinikken CP Fysiotreatment med visionen om at hjælpe andre til en sundere og smertefri hverdag. Casper har altid klienten i fokus og arbejder med en proaktiv behandling, der kombinerer manuel terapi og træning. Derfor får klienter altid en grundig forundersøgelse før han bygger sin behandling og plan.

 

Casper er uddannet indenfor Mulligan metoden og har titlen som CMP. Derudover er han uddannet Sportsfysioterapeut fra Dansk selskab for sportsfysioterapi. For at kunne benytte titlen MDT, mekanisk diagnostik terapi, mangler han tage eksamen. Casper følger med i udviklingen inden for sit felt i både ind- og udland for at være opdateret på de nyeste undersøgelser, metoder og case studies. Han er definitionen af nørd.

 

Hvad er en Specialiseret Fysioterapeut?

Der er en række krav, der skal opfyldes for at kunne kalde sig Specialiseret Fysioterapeut. Casper opnåede de 180 ects point der skal til for at kalde sig specialiseret fysioterapeut sommeren 2019, efter at have taget de sidste praktiske kurser indenfor sportsfysioterapi.

Casper har en stor passion for løb og er derfor højt uddannet indenfor løbestils analyser og løbe struktur. Han deltager personligt i flere løb årligt og har desuden etableret Danmarks eneste 48 timers Ultra Løb, Skanderborg Ultra.

Book din tid ved Casper, hvis du vil vide hvordan en rigtig fysioterapeut arbejder, med grunding forundersøgelse og struktureret plan lavet i samråd, så kompliance er i fokus.

12

Løbetræner – Race Director – Ultraløber

Casper har altid haft en stor interesse for løb. Han har fra han blev uddannet i Aalborg lavet utallige løbestils analyser og løbestrukturer, samt trænings planlægning og vejledning for klienter, der har rangeret fra motionisten til ekstremløberen.

 

Personligt har Casper  selv løbet en hel del forskellige løb.

Casper har løbet flere OCR Løb, her i blandt CTC Redbull, Reborn, Touchest og Nordic Race. Indenfor distanceløb har Casper primært løbet 10 km og 21.1 km, med tilføjelse af en marathon i 2012 løbet, som han færddiggjorde på tiden 3.32.28.

 

I 2022 begyndte Casper at interessere sig for ultraløb, dvs. løb af distancer over 50 km og meldte sig til Brooks Ultra Trail 65 km efteråret 2023. Samtidigt begyndte han at planlægge Danmarks eneste 48 timers løb, der er planlagt til efteråret 2023.

 

Læs mere om Danmarks eneste 48 timers Ultraløb her: www.skanderborgultra.dk.

 

Store Bededag 2023 satte Casper en ny personlig rekord på 55 km løb på 6.17.23. og forventer at melde sig til 100 km løb i 2024.

 

Ønsker du at få styr på dit løb i alt fra løbestil, struktur, træningsplaner, sko mm. så tag endeligt ved Casper eller book din tid online, og kom hurtigt, sikkert og skadefrit i gang.

Personlig træning – Trænings Struktur

Casper er uddannet personlig træner med en ECPT (Europæisk Certificeret Personligt Træner) og har dertil taget en overbygning indenfor kost. Casper er ikke uddannet diætist, men kan med sin overbygning vejlede og guide dig til en sundere hverdag, uden du behøver at gå alt for meget på kompromis med det der betyder noget for dig.

 

Siden 2018 har Casper haft en del klienter, der ikke nødvendigvis har brug for hjælp med smerter eller skader, men har brug for træningsstruktur, hjælp til vægttab, eller til at finde motivationen og planlægningen af træningen, for at lave en direkte livsstilsændring.

 

Hvis du har et ønske om at ændre dine vaner omkring kost og/eller træning er du velkommen til at sende en mail eller komme forbi klinikken og få en snak om, hvordan vi bedst strukturerer et forløb til dig.

Den komplette sundhedspakke
IMG_1114

Uddannelser, overbygninger og kurser

Casper har efter endt uddannelse haft fart på og har gennem kurser og workshops brugt en masse energi på at videre uddanne sig, således han holder sig forrest i feltet fysioterapi.

 

Caspers uddannelser og CV:

– Hele kursus rækken indenfor Mulligan og titlen som CMP – Certificeret Mulligan Practitioneer, 2015

– Mulligan in Sports MWMinSports kursus

– Mckenzie A, B, C, D, 

– Sportsfysioterapi, ankel, knæ, hofte, lænd, skulder, nakke, tape, styrketræning og ernæring.

– Løbestils analytikker, og force development hos løbere, samt international workshop omkring løbestruktur og planlægning.

– Akupunktør

– Såler mager af FormThotics og Supersole

– ECPT – Europæisk certificeret personlig træner

– Shockwave

– Udvidet NMES, Neuromuskulær stimuli

– Specialist i Kæbe/bide problematikker

– Del 1 af 4 af Master of Pain Uddannelsen ved Westminister Universitetet, London GB.

– Ultralyd scanning OE/UE

– GLAiD instruktør

– Rehab- and back to work seminar, University of Queensland

– Mindfulness, Meditation og Smertehåndtering v/Frank Bjerre-Poulsen

– KT1, KT2 og KT3, Kenisiologi og Taping.

– Myofacial Release Terapeut. MRT Niveau 2

Casper og Sportfolk

Casper har i sit virke som fysioterapeut og træner været koblet på en række af sportsfolk.

Han startede sin karriere som sportsfys ved AaBs ungdomsafdeling og senere hen senior afdelingens superliga og reserver. Herefter har han arbejdet med fodbold- og håndboldspillere på internationalt niveau.

 

Efter Casper startede CP FysioTreatment, har han været Chef Fysioterapeut ved DM i Badminton og været forbi London klubben Tottenham for at sparre omkring fysioterapi med deres behandler team.

 

De sidste par år er Casper begyndt at interessere sig mere for ekstrem løb og OCR og har i den henseende haft kigget på flere elite løbere omkring OCR, og hjulpet dem med diverse problematikker, så de fortsat kunne deltage i deres passion.

 

Siden sommeren 2022 har Casper haft fokus på Ultraløbere i Danmark og stået til rådighed for et par af Danmarks ekstremløbere. Han har bl.a. støttet dem gennem Viadal 6 dages løb, Montane Yukon Ultra 430 miles og Maraton des Sables. Det gav ham inspirationen til at planlægge, opsætte og styre et kæmpe event i Danmark, nemlig Skanderborg Ultra 48-24-12 timers løb.

IMG_3523
IMG_1293

Veteran

Som man kan se gennem måden Casper arbejder på og flere af de projekter han deltager i eller starter op, er han personligt investeret i veteran politik og i at støtte de veteraner der kæmper herhjemme.

 

Casper har selv gjort tjeneste og været udsendt i perioden 2005-2009, ved Jydske Dragon Regiment i Holstebro, og O-Troppen i Oksbøl.

 

Han bruger en del af sin uge på at forbedre mulighederne for veteraner i nærområdet. I den sammenhæng har han skabt Skanderborg Veteran Cafe, der foregår den sidste tirsdag hver måned, hvor klinikken er til rådighed for veteraner. Her bliver der serveret mekanikerens kaffe og kage.

 

Pr 1.3.2023 arbejder Casper på et projekt der hedder SafeZone, sammen med 2 Crossfit boxe i henholdsvis Aarhus og Horsens, mere om dette projekt tilgår. Følg med på Facebook.

Caspers behandlinger og priser

1. Konsultation

Første gang du kommer i klinikken, eller kommer med en ny problemstilling, vil der være sat ekstra god tid af til dig, så vi kan få helt styr på din baggrund, problemstillinger, ønsker samt mål og lægge en behandlingsplan.

650 kr.

Opfølgende konsultation

Alle behandlinger efter den første behandling bookes som udgangspunkt som opfølgende behandlinger.

400 kr.

1. Konsultation veteran

Er du veteran får du 20% rabat på din første konsultation og efterfølgende almindelige behandlinger hos din fysioterapeut ved fremvisning af veterankortet.

520 kr.

Opfølgende veteran behandlinger

Alle behandlinger efter den første behandling bookes som udgangspunkt som opfølgende behandlinger. Er du veteran får du rabat på din første konsultation og efterfølgende almindelige behandlinger hos din fysioterapeut ved fremvisning af veterankortet.

320 kr.