Fysioterapeut Skanderborg

Jens Møgelvang Von Bloch

Fysioterapeut studerende  

Jens er fysioterapeut studerende fra VIA University college Aarhus N og har været en del af teamet siden marts 2023. Han er 34 år og har efter 10 års arbejde med pædagogens verden, nu valgt følge sin drøm og det er vi glade for at han vil gøre sammen med os.

 

Fysisk aktivitet har altid været en stor del af Jens’ liv. Håndbold har i Jens’ opvækst været den største spiller og de sidste mange år har funktionel træning fået en stor rolle i hans liv. Derfor er det også kun naturligt for Jens at tage på kursus i efteråret og hvorefter han kan kalde sig for crossfit instruktør.

 

Den naturlige interesse for sport og fysisk bevægelse kan også ses i Jens’ arbejde i klinikken. Han har netop startet samarbejde med FC Skanderborg fodbold, hvor han vil være rådighed for holdet til akutte skader og massage, så spillerne kan undgå skader og yde optimalt på banen.

 

Jens er i klinikken, når det passer med studiet, så hold øje med facebook og vores andre medier for at være opdateret på, hvornår han er her. Han kan bookes online og du kan også være heldig at han har tid på dagen