CP FysioTreatment tilbyder en håndsrækning til veteraner

Da jeg selv er veteran og kender til kampen efter udsendelse, og de problemstillinger man står med. Jeg har derfor valgt at gøre mit, for at støtte de personer, der har brug for den håndsrækning, der ofte er nødvendig, for at bevare håbet om at komme tilbage til et så normalt liv som muligt.

Alt for mange veteraner sidder alene hjemme, eller går med ting de ikke kan forklare eller fortælle andre om. Der er idag udstedt mere end 50.000 veteran kort, og det tal forventes at stige. Mange veteraner er kommet hjem med mén, enten fysisk eller psykisk, og har ikke nødvendigvis de samme muligheder som alle andre. Det er derfor en meget personlig sag for mig at kunne give en håndsrækning til de folk der har brug for det.


Planen er på længere sigt at samle så mange veteraner som det er muligt at lave fælles træning til så lav pris som det er muligt. Så man i fællesskab for bugt med ens problemer.

Derfor kan alle der fremviser Veteran Kortet få 20 % på alt.


Vejledning mht. kost/livsstil er gratis og der skal kun betales for den tid der bruges på konsultationen. Når der bookes tid online, skal der derfor ses bort fra de priser man booker sig ind til. 


Vi er nød til at løfte i flok, men det hjælper ikke noget hvis der ikke er nogen der går forreste på dette punkt.